KD14 Buerist
september 28, 2017
KD27 Rustfri Sandvasker
september 28, 2017

KD03 Pressesnegl

Pressesnegl type KD03 leveres i fire størrelser med kapacitet fra 1 til 8 kubikmeter pr. time. Sneglene er specielt velegnede til ristegods, hvor en adskillelse af vand og tørstof er ønsket.

Pressesneglen er opbygget i rustfrit stål, der efter bearbejdning er totalbejdset. Herved sikres optimal holdbarhed på materialet. Pressesneglen er iøvrigt af robust og enkel konstruktion, hvilket betyder begrænset vedligeholdelse og små driftsomkostninger.

Pressesneglene kan opstilles såvel skråt som vandret. Ved skrå opstilling suppleres med et bunddræn, som vist på billedet.

Presseforløbet i pressesnegl

Transport og sammenpresning af materialet udføres af en kraftig akselløs sneglespiral, der er lejret i en slidplade af kunststof.

Vandet drænes ud ved bundaføbet, hvor slidpladen er spaltet med koniske revner, således disse ikke stopper til. Derefter transporteres ristegodset op i selve pressezonen, som består af et rør opbygget i trapezprofiler med en indbyrdes afstand på 1 mm.

Sneglen stopper halvvejs inde i pressezonen og her dannes derfor en prop. Friktionen øges yderligere pga. bøjningen i udløbet og derved presses vandet ud af ristegodset og ledes til bunddrænet.

Pressezonen er forsynet med et aftageligt låg således at inspektion og rengøring kan finde sted. Pressezonen er endvidere forsynet med en spuleanordning, som letter rengøring af såvel pressezone som bunddræn.

KD03 Pressesnegl er et standard produkt, som tilpasses individuelt efter kundens ønske. Vi behøver derfor blot nogle få oplysninger, såsom ønsket kapacitet, hovedmål og evt. stigning.

[layerslider id="6"]

Teknisk specifikation

Type KD 03-260 KD 03-320 KD 03-355 KD 03-420
Kapacitet (m3/h) 2 4 6 8
Effekt (kW) 2,2 3,0 3,5 4,0
Specifikationer
Ståltype, trug SS2333, dyppebejdset
Ståltype, skrue St. 52.3 (rustfast er option)
Gear fabrikat Nord Gear
Slidplade PEHD

Komponenttegninger

    Kontakt KD Group vedr. KD03 Pressesnegl

    Menu

    Produkter