Vores fokus er at skabe Innovative løsninger

KD Group er en moderne cleantech-virksomhed bestående af de tre forretningsenheder

KD Maskinfabrik

Internaionale løsninger og Maskinudstyr til spildevandsbehandling og industrielle rensningsanlæg.

KD VeSave

Løsninger til genvinding af spildevand til teknisk vand.

Historie

Fra traditionel maskinfabrik til innovativ cleantech-virksomhed


Virksomheden er i dag blandt Danmarks teknologisk førende leverandører af løsninger til spildevandsbehandling og til industrielle rensningsanlæg. I mere end 50 år har KD Maskinfabrik arbejdet med projektering, fremstilling og montering af maskinelt udstyr til rensningsanlæg i såvel Danmark som i udlandet.

KD Maskinfabrik har for i de sidste år gennemgået en transformation fra at være et traditionelt smede- og maskinværksted til at være den moderne, innovative cleantech-virksomhed – KD Group. Gennem tæt dialog med kunderne fokuserer vi på at skabe innovative løsninger af høj kvalitet inden for value engineering samt forbedret miljøteknologi.

KD Group består i dag af de tre forretningsenheder: KD Maskinfabrik, som leverer løsninger og maskinudstyr til spildevandsrensning, KD VeSave, som udvikler løsninger der genvinder spildevand til teknisk vand i fødevareindustrien og KD Pile Equipment som producerer formudstyr til betonindustrien.

Vi går gerne nye veje med kunder og universiteter for at skabe de mest innovative og bæredygtige løsninger til verdens spildevandsindustrier, f.eks. fjernelse af mikroplast, genvinding af spildevand.

Value Engineering

KD Group er en moderne international cleantech-virksomhed. Vores produkter og løsninger, som leveres til primært spildevandsindustrien og betonindustrien, er i høj kvalitet og udviklet på basis af vores indgående brancheerfaring, som er høstet i mere end 50 år.

Value Engineering optimering er det bærende mindset og fundament til at udvikle optimeret og bedre løsninger. Det betyder, at vores fokus altid er på at optimere processer, produkter og løsninger i forhold til vores fire grundprincipper, der tilsammen giver kunden en bedre og billigere løsning udfra Total Cost of Ownership (TCO):

  • Høj kvalitet
  • Levering til tiden
  • Fleksibilitet
  • Omkostningsoptimering

Produktion

Mere end 50 års erfaring i udvikling og produktion...

KD Group har mere end 50 års erfaring i udvikling og produktion af produkter og løsninger til primært spildevandsindustrien og betonindustrien i Danmark, det skandinaviske og europæiske marked og Mellemøsten. Vi har moderne produktionsfaciliteter i Vejle, Syddanmark

Vores produkter og løsninger er i høj kvalitet og udviklet med udgangspunkt i en indgående brancheerfaring. De er baseret på mere end 100.000 produktionstimer og er kendetegnet ved lang levetid – formuleret som vores værdi ”Built to Last”.

Hos KD Group indgår vi altid i tæt dialog med vores kunder om udvikling af de kundetilpassede løsninger. Vi sætter en ære i at holde vores kunder i hånden hele vejen fra koncept til færdig løsning – når kunden er tilfreds er vi tilfredse.

Vores team af ”supervisors” består af medarbejdere, der har mange års erfaring med at installere og servicere vores produkter og løsninger i både Danmark og udlandet. Vi bliver altid hos kunden on site, indtil løsningen er gået i drift.

KD Group har en erklæret miljøpolitik, der til enhver tid opfylder som minimum de lovbestemte miljøkrav og gerne lidt bedre.

Menu

Produkter