Om os

Fra traditionel maskinfabrik til innovativ cleantech-virksomhed

1964

1964 KD Maskinfabrik blev grundlagt af smedemester Kaj Dalgaard i december 1964 i Vejle, som udførte smedearbejde til både private og mindre virksomheder under navnet Kaj Dalgaard’s Smede- & Maskinværksted.

1970

1970 Fra 1970’erne og frem designede KD Maskinfabrik i tæt samarbejde med den danske ingeniørvirksomhed Krüger A/S løsninger til spildevandsrensning. ”Kvalitet” har igennem alle årene været vores varemærke.

2000

2000 I år 2000 flyttede KD Maskinfabrik i nye moderne omgivelser på Karetmagervej i Vejle. Her er projektering, produktion, ledelse, salg, marketing og øvrige administrative funktioner samlet. I takt med at virksomheden er blevet transformeret til en moderne cleantech-virksomhed og kombineret med det stigende salg øget samarbejde med forskellige eksportmarkeder i Europa og Mellemøsten skiftede virksomheden navn til ”KD Group”.

2020

2020 I januar 2020 overtog en ny ejerkreds KD Group og indsatte en ny ledelse og bestyrelse. En ny produkt- og markedsstrategi blev defineret og nye tiltag blev iværksat. Den nye forretningsenhed Aqua Culture blev etableret, og det danske marked er løbende blevet styrket, med større fokus på at udvikle nye teknologier samt at styrke projektering og salg til de danske spildevandsvirksomheder.

Danmarks teknologisk førende leverandører

KD Group er i dag en af Danmarks teknologisk førende leverandører af løsninger til spildevandsbehandling og til industrielle rensningsanlæg. I mere end 50 år har KD Group arbejdet med projektering, fremstilling og montering af maskinelt udstyr til rensningsanlæg i såvel Danmark som i udlandet. 

KD Group har i de senere år gennemgået en transformation fra at være et traditionelt smede- og maskinværksted til at være en moderne, innovativ cleantech-virksomhed. Gennem tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere, fokuserer vi på at skabe innovative løsninger af høj kvalitet samt forbedret miljøteknologi.

Tre forretningsenheder

KD Group består i dag af de tre forretningsenheder: Spildevand, der leverer løsninger og maskinudstyr til spildevandsrensning, Aqua Culture, der designer løsninger og udstyr til rensning af vand til akvakulturanlæg og Industri som udvikler løsninger til genvinding af spildevand til teknisk vand til bl.a. fødevareindustrien.

Vi går gerne nye veje med kunder og universiteter for at skabe de mest innovative og bæredygtige løsninger til verdens spildevandsindustrier, f.eks. fjernelse af mikroplast og genvinding af spildevand.

Vil du vide mere om KD Group og vores løsninger?

Ring til os på +45 76 43 23 23 eller send en email til kd@kd-group.dk

Menu

Produkter