Om os

Fra traditionel maskinfabrik til innovativ cleantec-hvirksomhed

1964

KD Maskinfabrik blev grundlagt af smedemester Kaj Dalgaard i december 1964 i Vejle og udførte smedearbejde til både private og mindre virksomheder under navnet Kaj Dalgaard’s Smede- & Maskinværksted.

1970

Fra 1970’erne og frem har KD Maskinfabrik i tæt samarbejde med Krüger designet løsninger til spildevandsrensning, og kvalitet har igennem alle årene været vores varemærke.

2000

I år 2000 flyttede KD Maskinfabrik i nye moderne omgivelser på Karetmagervej i Vejle. Her er projektering, produktion, ledelse, salg, marketing og øvrige administrative funktioner samlet. KD Maskinfabrik skiftede navn til ”KD Group” i takt med, at virksomheden blev transformeret til en moderne cleantech-virksomhed.

Ændringen skyldes også kombinationen af stigende salg og øget samarbejde med forskellige eksport­markeder i Europa og Mellemøsten.

2020

I januar 2020 overtog en ny ejerkreds KD Group og indsatte ny ledelse og bestyrelse.

KD Group definerede en ny produkt- og markedsstrategi, og nye tiltag blev iværksat. Det nye forretningsområde Aqua Culture blev hurtigt et vigtigt fokus.

Derudover begyndte KD Group også at udvikle det danske marked med større fokus på nye teknologier samt at styrke projektering og salg til de danske spildevandsvirksomheder.  

Om KD Group

KD Group er i dag blandt Danmarks førende leverandører af teknologiske løsninger til spildevandsbehandling og til industrielle rensningsanlæg. KD Group har i mere end 50 år arbejdet med projektering, fremstilling og montering af maskinelt udstyr til rensningsanlæg i Danmark og i udlandet.

KD Group har i de senere år gennemgået en transformation fra at være et traditionelt smede- og maskinværksted til at være en moderne, innovativ cleantech-virksomhed. Gennem tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere fokuserer vi på at skabe innovative løsninger af høj kvalitet samt forbedret miljøteknologi.

KD Group består i dag af de tre forretningsenheder: Spildevand, der leverer løsninger og maskinudstyr til spildevandsrensning, Aqua Culture og Industri, som udvikler løsninger, der genvinder spildevand til teknisk vand i fødevareindustrien.

Vi går gerne nye veje med kunder og universiteter for at skabe de mest innovative og bæredygtige løsninger til verdens spildevandsindustrier, som f.eks. fjernelse af mikroplast og genvinding af spildevand.

Tre forretningsenheder

KD Group består i dag af de tre forretningsenheder: Spildevand, der leverer løsninger og maskinudstyr til spildevandsrensning, Aqua Culture, der designer løsninger og udstyr til rensning af vand til akvakulturanlæg og Industri som udvikler løsninger til genvinding af spildevand til teknisk vand til bl.a. fødevareindustrien.

Vi går gerne nye veje med kunder og universiteter for at skabe de mest innovative og bæredygtige løsninger til verdens spildevandsindustrier, f.eks. fjernelse af mikroplast og genvinding af spildevand.

Vil du vide mere om KD Group og vores løsninger?

Ring til os på +45 76 43 23 23 eller send en email til kd@kd-group.dk

Menu

Produkter