Velkommen til KD Group

- Vi designer fremtidens spildevandsløsninger

KD Group er en international og innovativ cleantech-virksomhed, som i mere end 50 år har arbejdet inden for spildevandsteknologi og maskinelt udstyr til spildevandsrensning. Vi leverer vores løsninger primært i Danmark men også til det skandinaviske, europæiske og mellemøstlige marked.

Teknologier til Spildevand, Aqua Culture og Industri

Vi er eksperter i projektering, produktion og salg af maskinelt udstyr til vandrensning inden for fokusområderne: SPILDEVAND, AQUA CULTURE og INDUSTRI.

Vi skaber nye teknologier og bæredygtige løsninger i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, hvor kvalitet og Value Engineering er det bærende mindset.

Spildevand

Aqua culture

Industri

Inhouse Projektering og Produktion

Vi er en kompetent samarbejdspartner og leverandør. Vi projekterer og designer alle kundetilpassede løsninger fra vores moderne produktionsfaciliteter i Vejle.

Vi har oparbejdet indgående viden og stærke kompetencer gennem mange års erfaring med fremstilling og montage af maskinudstyr til spildevandsanlæg samt samarbejde med kommuner, industri- og konsulentvirksomheder. Derfor er det muligt at løse næsten hvilken som helst opgave.

KD Group har en erklæret miljøpolitik, der opfylder lovbestemte miljøkrav på alle områder.

Stærkt team af specialister og teknikere

Medarbejderne er vores stærkeste kompetence og vigtigste ressource.

Vi beskæftiger teknikere, dedikerede ingeniører, tekniske tegnere, salgs og administrative folk og har domicil og produktions­faciliteter i Vejle.

Vil du vide mere om KD Group og vores løsninger?

Ring til os på +45 76 43 23 23 eller send en email til kd@kd-group.dk

Menu

Produkter