KD15R Sugeskraber
oktober 23, 2017
KD10 Sibåndspresse Hydraulic HY
oktober 3, 2017

KD15C Sugeskraber

Sugeskraber type KD 15C kan leveres til cirkulære primære og sekundære tanke. Sugeskraberen er designet ud fra ønsket om en lang levetid, samt at drift og vedligehold af udstyret bliver så minimalt som muligt.

Standard materiale valg

Dele som ikke er i berøring med medie er som standard i varmt galvaniseret udførelse, herunder brokonstruktion, midterleje arrangementet samt bogie.

Dele i berøring med medie er som standard udført i rustfri stål 1.4301, som efter forarbejdning er totalbejdset, herunder flydeslamsskraber og slamsugningsarrangement. Andet materialevalg og overfladebehandling kan udføres efter ønske.

Brokonstruktion

Selve broen er en selvbærende gitterkonstruktion udført i firkantede profilrør.

Midterleje

Sugeskraberen leveres med et midterleje arrange-ment, der tilpasses tankens centerdel. Dette arrange-ment er forsynet med drejekrans samt slæberings enhed.

Drejekransen er forsynet med med slebne baner og hærdede kugler. Dette bevirker en meget lang levetid. Smøring af drejekrans foregår automatisk med SKF SYSTEM 24. Slæberingen er som standard udstyret med 10 x 16A ringe.

Bogie

Bogien, hvorpå drivmotoren er monteret, er forsynet med regulerbare hjul. Det betyder, at den kan tilpasses enhver tankdiameter.

Hjullejer er SKF kvalitetslejer. Gear overfladebehand-les som standard efter type 3.1/EN 12944 kor. Kat. C3. Hjul er forsynet med omdrejningsvagt.

[layerslider id="15"]

Tekniske specifikationer

Tank diameter op til 25 meter: bro og bundskraber til center.

Tank diameter fra 25 – 45 meter: bro samt bundskraber med forlængelse (efterslæb) efter center.

    Kontakt KD Group vedr. KD15C Sugeskraber

    Menu

    Produkter