KD27 Rustfri Sandvasker
september 28, 2017
KD01.5 Rundsangfang
august 23, 2017

KD22 Sand- og Fedtfangsbro

Sand- og fedtfangsbro KD22 består af en komplet kørebro med egen drivenhed, mekaniske overfladeskrabere til opsamling af flydeslam samt dykpumpearrangement (option) til opsamling af det bundfældede sand.

Udførelse

Kørebroen er et standard produkt, som kan tilpasses kundens specifikke behov. Således kan broen bygges til enkelt eller dobbelt sand- og fedtfang, og dykpumperne (option) kan erstattes af et hydraulisk bundskraberarrangement.

Selve kørebroen er som standard udført i varmgalvaniseret stål. Pumpearrangement samt alle andre dele i direkte kontakt med slam eller vand, er som standard udført i rustfast stål, som er totalbejdset efter endt bearbejdning.

Broen er forsynet med en bogie i hver ende, som enten kan køre direkte på betonkanten eller på skinner. Signaler fra endestopkontakter, omdrejningsvagt på kørehjul m.m. sendes til en PLC styring, som gør at broen kan operere fuldautomatisk.

Funktion

Når kørebroen starter fra den ene ende af bassinet, er overfladeskraberen sænket og pumpen aktiveres. Efterhånden som broen bevæger sig mod den anden ende af bassinet samles fedt og flydeslam sammen på overfladen, og pumpen suger bundfældet sand ud i en kanal / rende ved siden af bassinet. Chikaner sørger for at føre bundfaldet hen til sugeslangen, så ophobninger på bunden af bassinet undgås.

Idet kørebroen når til den anden ende af bassinet skubbes fedt og flydeslam ud over en rampe, og overfladeskraberen løftes enten mekanisk eller hydraulisk. Samtidig stopper pumpen. Efter en forudvalgt tid starter pumpen igen og kørebroen returnerer til startposition. Her sænkes overfladeskraberen, og efter en regulerbar tid gentager sand- og fedtfangskraberbroen sin cyklus.

[layerslider id="5"]

Komponent

    Kontakt KD Group vedr. KD22 Sand- og Fedtfangsbro

    Menu

    Produkter