KD28 Statisk In-Line Mixer
oktober 23, 2017
KD24 Slamtykner
oktober 23, 2017

KD25 Slamsilo

KD Group projekterer, fremstiller og monterer slamsiloer til brug inden for bl.a. industrielle og kommunale rensningsanlæg. Dette gøres ud fra kundens ønske om udformning, kapacitet, materialevalg og overfladebehandling.

Siloerne kan leveres med “levende bund”, som består af Akselløse Snegle KD 02. Udløb samles i en tværsnegl også type KD 02. Da KD Naskinfabrik A/S selv producerer Akselløse Snegle Type KD 02 og har stor erfaring inden for området med transport af bl.a. afvandet slam, har vi mulighed for at tilbyde en totalløsning ved ind- og udlastning til silo.

Hvis der ønskes brug af pumper ved ind- og udlastning i stedet for Akselløse Snegle er det også en mulighed. Ved medier som har tendens til at pakke, er det muligt at udstyre siloen med brobrydere.

Slamsilo

Siloens bærende konstruktion (ben) leveres med fundamentsplader, som er forsynet med vejeceller, der muliggør konstant overvågning af slammængden i siloen. Ved placering udendørs, er det muligt at beklæde siloen med f.eks. PEX-rør for opvarmning, og dermed gøre siloen frostsikker. Desuden isoleres der med mineraluld eller lign. for til sidst at beklæde siloen udvendig med evt. ALCAN aluminiumsplader i farve og glans efter ønske.

Med mange års erfaring indenfor projektering, fremstilling og montering af maskinelt udstyr til rensningsanlæg både inden- og udenlands, kan KD Maskinfabrik A/S sikre en høj kvalitet fra fabrikation til færdig montage.

[layerslider id="24"]

Teknisk specifikation

Udløb samles I en tværsnegl KD02. Herfra er det muligt at transportere slammet videre med akselløse snegle KD02. Siloens bærende konstruktion (ben) leveres med fundaments plader som er forsynet med vejeceller, der muliggør konstant overvågning af mængden af slam i siloen.

    Kontakt KD Group vedr. KD25 Slamsilo

    Menu

    Produkter