KD Groups nyudviklet filter kan fjerne mindst 90 procent af det miljøskadelige mikroplast i spildevand
februar 4, 2019

Detaljeorienteret og energisk bogholder søges

Detaljeorienteret og energisk bogholder søges

Er du en erfaren og kompetent bogholder? Trives du med at arbejde selvstændigt, tage ansvar og deltage i en bred vifte af opgaver inden for bogholderi og økonomistyring? Så er det dig, vi søger som bogholder.

Med reference til økonomichefen får du en central rolle i økonomiafdelingen i virksomheden. Selvstændigt vil du varetage ansvaret for den daglige bogføring mm. Derudover er der mulighed for controller opgaver og arbejde med remburser. Du vil på daglig basis sparre med dine kollegaer, således at I sikrer den høje faglighed og kvalitet.

Dine opgaver vil være traditionelle bogholderi- og regnskabsmæssige opgaver, som fx:

  • Finans, kreditor og debitorbogholderi
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Moms (gerne international moms)
  • Fakturering
  • Betalinger
  • Klargøring til revision
  • Ad hoc opgaver

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant bogholderimæssig baggrund. Du har minimum 5 års erfaring fra bogholderi – meget gerne fra et lignende økonomiteam i en produktionsvirksomhed.  Det er vigtigt, at du kan påtage dig ansvaret for de enkelte opgaver. Du er rutineret bruger af Office-pakken, herunder Excel, gerne Axapta-bruger men ikke et krav. Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Personlige kompetencer

Som person er du robust og arbejder selvstændigt. Du tager ansvar for egne arbejdsområder og får afsluttet opgaverne til tiden. Din erfaring medfører at du er selvkørende og kan se, hvor det er nødvendigt at tage fat. Du arbejder struktureret og omhyggeligt med dine arbejdsopgaver. Du er ansvarsbevidst og er god til at bevare overblikket, selv når der er travlt. Dertil er du positiv, hjælpsom og trives i en uformel virksomhed, der vægter humor højt.

www.kd-group.dk finder du oplysninger om virksomheden og vores forretningsområder.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Kent Skov Jessen, CFO på telefon 29431816, ansøgning skal sendes til kdn@kd-group.dk. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende, men vi venter gerne på den rette kandidat.