Introduktion
Spildevand
Betonindustrien
Om
Job & medarbejder
Kontakt
Partners
Nyheder
Select language
Uopfordret ansøgning
Medarbejder
Aktuelle stillinger

Gode arbejdsbetingelser

Hos KD Maskinfabrik møder du mennesker der er fagligt stærke og har vilje og handlekraft. Vi har en god arbejdsplads, hvor der er høje grader af frihed under ansvar og der er en god og uformel omgangstone. Der er ikke langt fra ord til handling i virksomheden og man er altid velkommen til at komme med nye input.

Medarbejdere og ledelse
Der er en klar personalepolitik med hovedvægt på efteruddannelse, personalesamtaler og uddelegering af ansvar.  Medarbejderne i KD Group arbejder under gode og miljøsikre arbejdsforhold - og med den nyeste teknologi. En del af vores strategi er at lade vore medarbejdere udvikle sig med virksomheden. Med andre ord vil vi altid foretrække at uddanne vore ”egne” medarbejdere til højere stillinger i virksomheden frem for nyansættelser, når det er muligt. Vi er en virksomhed i stadig udvikling og lægger vægt på langvarige ansættelsesforhold og stadig vedvarende uddannelse. Ledelsen fremlægger hver måned en månedsrapport omkring økonomi, ordrebeholdning, salg og tilbud. Vi har en flad ledelsesstruktur.

Arbejdstid
Arbejdstiden kan tilpasses så det er muligt at få arbejde og familieliv til at gå op i en højere enhed. Vi tilbyder medarbejdere optimale rammer for at udvikle sig til hele mennesker med god balance mellem arbejde og fritid.

Pension
En del af din løn bliver hver måned sat ind på din pensionsordning. Det sker i kraft af overenskomsten, satserne følger Industriens Pension.
Satserne bliver reguleret årligt pr. 1. juli.

Goder
Vi bestræber os på konkurrencedygtig løn, tilbyder sundhedsforsikring - Mølholm Forsikring til alle der er ansat:

http://www.behandlingsgaranti.dk/

Derudover er der selvfølgelig personaleforening og hyggelige sociale aktiviteter. For alle ansatte er der kaffe/the. Man kan kan leje partytelt, stole og borde, langgrill, varebil, lastbil og trailer for et mindre beløb.

Kort sagt er KD Maskinfabrik et ordentligt sted at være

KD Maskinfabrik A/S  
Postbox 202 DK-7100 Vejle    Telefon +45 76 43 23 23
    
E-mail: sales@kd-group.dk    Web: www.kd-maskinfabrik.dk

CVR nr. 11064744